NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Nouă copii au leșinat la concertul Carla’s Dream! Spectacolul a fost întrerupt de pompieri!

Concertul celor de la Carla’s Dream, organizat de și la Galleria Mall din Piatra Neamț putea să se termine tragic. Din cauza condițiilor improprii (temperatura extrem de ridicată, aer închis și înghesuială), 9 copii au leșinat. Patru dintre aceștia au fost transportați de urgență, cu ambulanța, la spital în timp ce alți 5 au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Pompierii au întrerupt imediat spectacolului iar inspectorul șef al ISU Neamț a venit la Galleria Mall pentru a coordona evacuarea fără incidente a sutelor de oameni.

”Astăzi, 20 mai a.c., începând cu orele 19.30, la Galleria Mall a fost susținut un concert de muzică la care a luat parte un public numeros, format în mare parte din copii. La acest spectacol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a asigurat măsuri specifice de prevenire, de la faţa locului, cu un echipaj format din patru subofiţeri şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă. Din cauza faptului că era un număr foarte mare de persoane într-un spaţiu foarte mic şi nu se mai putea asigura o eventuală evacuare în condiții de siguranță, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a dispus deplasarea la faţa locului a inspectorilor de prevenire pentru a efectua verificări suplimentare destinate siguranței participanților. Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fața locului, plt.maj. Buţurcă Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital. În acelaşi timp, inspectorul şef a ajuns la faţa locului, a dispus evacuarea ordonată a persoanelor, acţiune în care au colaborat efectivele ISU, forţele de jandarmi aflate la faţa locului şi reprezentanţii firmei de pază. Totodată, s-a solicitat sprijinul organelor de poliţie, care au trimis la faţa locului două echipaje pentru asigurarea măsurilor de ordine publică şi pentru dirijarea circulaţiei. În scurt timp situaţia a reintrat în normal”, se arată în comunicatul ISU Neamț, semnat de colonelul Ioan Nițică, inspector șef. carlas dream

Membrii formației Carla’s Dream au avut o reacție dură împotriva organizatorilor și au spus că vor face plângere la poliție.

 

”Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta. Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la „mall” si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra. Va rugam sa ne scrieti pe [email protected] pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz. De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a „sensibiliza” afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina! Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. Post fara poza. Si prima data Va rugam – SHARE! Sa raspunda! P.S. Sa raspunda.”, au spus membrii formației pe pagina lor de socializare. 

(sursa foto: facebook)

Articolul anterior

Daniel Harpa: Orașul Tîrgu Neamț a primit peste 10 milioane de euro de la Guvernul Ponta!

Articolul următor

Mesajul deputatului Liviu Harbuz cu ocazia sărbătorii Sf. Constantin și Elena

3 Commentarii

  • De ce se minte că cei de la ISU au oprit concertul? Cât timp vom mai fi mințiți cu nerușinare?!

    • Vor sa primeasca ei numele de “Salvatori”

  • Ce cautau copiii la concert? Unde erau parintii lor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *