ISSN 2457 - 3973

Nunţi întrerupte, în week-end, de poliţiştii din Târgu-Neamţ! “Darul” a fost de 18.000 lei în …. amenzi!

Pe 20 februarie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tărgu Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Vînători-Neamț se desfășoară un eveniment privat (nuntă), unde nu sunt respectate prevederii Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate 60 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 8.000 de lei.

Pedata 21 februarie, tot polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local public din localitatea Pipirig se desfășoară un eveniment privat (nuntă), unde nu sunt respectate prevederii Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate 80 de persoane, iar evenimentul a fost întrerupt.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 10.000 de lei.

“Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă  organizarea  de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane,  restaurante, baruri,  săli de evenimente etc.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

 

Articolul anterior

Gospodărie cuprinsă de flăcări la Tazlău

Articolul următor

PSD Piatra-Neamț îi cere prefectului să restabilească legea la Primăria Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *