ISSN 2457 - 3973

O altă mașină în flăcări în parcarea unui magazin din Piatra-Neamț

Un autoturism marca Fiat a fost distrus, miercuri, 23 aprilie, de un incendiu care a izbucnit în jurul orei 12.43. Autoturismul era parcat în fața magazinului Dedeman iar pompierii au fost chemați de șoferii care au văzut cum iese fum de la motor.

”În data de de 23.04.2019, ora 12:43 Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism staționat în parcarea unui supermarket din municipiul Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD. Incendiu a fost lichidat in limitele gasite, au ars componente din material plastic de la compartimentul motor al unui autoturism FIAT. Cauza probabila scurtcircuit electric”, au declarat pompierii nemțeni.

Ieri, un alt autoturism a fost distrus de un incendiu care a izbucnit tot din cauza unui scurt circuit electric la motor. Autoturismul era parcat la Shopping City Piatra-Neamț, în zona intrării spre magazinul Carrefour.

Articolul anterior

Polițiștii din Neamț au prins un șofer beat care fugise de polițiștii din Bacău

Articolul următor

Casă din Tupilați, cuprinsă de un incendiu puternic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.