ISSN 2457 - 3973

O femeie de 28 ani din Roznov a dispărut de acasă din iunie 2016

În ziua de 13.01.2017, dispeceratul Poliţiei oraşului Roznov a fost sesizat despre faptul că Bran Gabriela Elena de 28 ani, din Roznov a plecat de la domiciliu în cursul lunii iunie 2016 şi nu a mai revenit până în prezent.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că femeia a plecat de la domiciliu, în mod voluntar, având asupra sa mai multe acteşi suma de 300 lei.
Ulterior plecării sale, familia a fost contactată telefonic de către aceasta, comunicând că lucrează în agricultură pe raza jud. Galaţi şi este în siguranță.
Persoana, în mod repetat, a plecat de la domiciliu, însă a revenit după o perioadă de timp. Având în vedere că, de câteva luni, familia nu mai știe nimic de aceasta, a fost sesizată Poliția orașului Roznov.
În cauză, au fost demarate verificările, însă până în prezent femeia nu a fost depistată, iar orice persoană, care are la cunoștință de situația acesteia, este rugată să anunțe Poliția prin aplelul unic de urgență 112!
Semnalmente persoanei: înălţime 1,60 m, greutate 80 kg, ochii căprui, părul şaten vopsit roşcat, drept, lung, faţa ovală, nas drept și buze mijlocii, fără semne particulare.
La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta o geacă de culoare albastră din imitaţie de piele, tricou de culoare roz, blue jeans albaştri, încălţăminte saboţi din imitaţie de piele de culoare maron cu toc, mărimea 39

Articolul anterior

Astăzi s-a produs în România un cutremur de 3,5 grade

Articolul următor

Polițiștii au elucidat cauzele accidentului de la Pipirig! Au fost 6 răniți și o persoană decedată! Victimele mergeau la slujbă la biserică!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *