ISSN 2457 - 3973

Oana Bulai contabiliează cea mai umilitoare înfrângere pentru PSD Neamț: doar 20%!

Oana Bulai, unul dintre membrii PSD Neamț cu influența cea mai mare asupra președintelui Ionel Arsene (după cum declară surse din partid) a contabilizat cea mai rușinoasă înfrângere a organizației nemțene.

Oana Bulai a avut în coordonare, pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, comuna Tămășeni.

Rezultatul obținut de aceasta pentru Viorica Dăncilă a fost dezastruos: 20,11%! Nici măcar jumătate din cele 41,27 procente obținute ca medie a PSD Neamț!

Concret, este cel mai mic rezultat obținut de o organizație PSD din județul Neamț la alegerile prezidențiale. Probabil este și cel mic obținut vreodată de PSD la orice scrutin din județul Neamț.

”A venit la Tămășeni și a făcut o ședință cu 15 oameni dintre care 10 erau din Roman și doar 5 din Tămășeni. A doua zi a mers 100 de metri prin comună și după 10 înjurături, a cedat psihic și a plecat”, au declarat surse din PSD Neamț.

Oana Bulai a primit din partea PSD Neamț cam tot ce se poate primi. Venită din PDL în PSD, în câteva luni a ajuns consilier județean, apoi administrator public al județului și în final consilier al primului ministru Viorica Dăncilă. A avut și alte calități remunerate prin consilii de administrație între care enumerăm președinte al C.A. de la Regia Națională a Sării SALROM.

Acum țintește la un mandat de senator la alegerile parlamentare din 2020.

 

Articolul anterior

Cum se vede din interiorul PSD Neamț pierderea alegerilor în județ

Articolul următor

Bărbat accidentat mortal la Costișa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *