ISSN 2457 - 3973

Oana Bulai, laudatio jenant la Ionel Arsene! Dată afară din Guvern, își pregătește revenirea la CJ Neamț?

Își pregătește Oana Bulai revenirea la CJ Neamț, pe postul de administrator public, după ce a fost dată afară din Guvernul Dăncilă odată cu moțiunea de cenzură? Altfel nu se explică laudatio pe care aceasta îl face pe pagina ei de facebook, lui Ionel Arsene, preluat ad-literam de o parte dintre site-uri, fără o minimă analiză.

Cum de a simțit Oana Bulai, după câteva luni bune de tăcere, să sară în apărarea șefului de partid, cel care de altfel a promovat-o în liga mare a politicii? Timpul va oferi răspunsul cuvenit.

Dar după o tăcere binecuvenită, Ionel Arsene a redevenit ”luptător”, ”vizionar”, ”patriot” și mai ales ”nu este trădător”.

”Astăzi vreau să vă vorbesc despre politicieni adevărați. Oameni care, indiferent că au fost la putere sau în opoziție, s-au dovedit luptători, vizionari și patrioți. Și mai ales, cu inimă bună, cum spunem noi în Neamț. Și de aceea, au fost întotdeauna ținte ale celorlalți. Ale celor slabi. Un astfel de om este Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean și al PSD Neamț”. Așa își începe consiliera premierului demis Viorica Dăncilă.

Apoi continuă pe aceeași linie, lăsând să se înțeleagă că cei 23 de ani de politică ai săi (inclusiv în PDL) îi conferă expertiza să facă astfel de analize.

”Am avut și am oportunitatea de a lucra cu Ionel Arsene. Îl apreciez, în primul rând, pentru că mi-a dat speranța de a mai crede în oamenii politici și în ideea că politica este într-adevăr arta posibilului. Ca om format în mediul privat, și fiind în politică de peste 23 de ani, atunci când îmi spun părerea despre un om politic, știu ce vorbesc! În acest om am văzut capacitatea de a lega o viziune de proiecte concrete. Este ceea ce mi-am dorit să realizez și eu, de mică. Pentru mine, politicienii ar trebui să aibă o singură menire: de a fi capabili să îi ajute pe cei mulți. Foarte rar am văzut astfel de oameni. Iar el este un astfel de om. Este genul de om puternic lângă care am învățat la rândul meu, să fiu puternică și să cred până în pânzele albe că dacă îți dorești cu adevărat să faci lucruri mărețe, poți. Pentru că are calitatea – rară – de a visa, de a își dori să construiască, de a-i călăuzi și pe ceilalți ca un lider ce este și de a vrea să facă bine celor din jur. Admir astfel de oameni, care fac politică din tot sufletul și întotdeauna cu intenții bune”.

Dacă nu ați fost deja convinși, relatăm ultima parte a elogiului în care Oana Bulai își arată ”dezgustul” și față de presa care ”l-a târât în noroi” pe șeful ei de partid. Și care este incapabil să trădeze ….

”Citesc cu dezgust articole în care numele lui Ionel Arsene este târât în noroi și asociat cu demersuri imposibile: negocieri cu PNL sau cumpărare de parlamentari…Dar el este incapabil să trădeze. Nu are această „genă”. Este omul pentru care o strângere de mână și privitul în ochi sunt suficiente pentru a crea o legătură temeinică și a-l determina să își respecte cuvântul dat. Este un om de cuvânt! De aceea, sunt oameni din toată țara, nu numai din Neamț, și nu puțini, care au încredere în el. Și chiar dacă a avut de pierdut, a preferat să piardă decât să nu respecte strângerea de mână. Foarte rar am văzut astfel de oameni”.

Ne oprim aici, credem că este mai mult decât suficient. Dacă doriți, puteți citi integral postarea pe pagina de facebook a Oanei Bulai.

Luați-vă și lămâie din belșug…

Read Previous

Bătrână din Neamț, înșelată prin metoda ”Accidentul”

Read Next

Iohannis: Războiul cu PSD nu s-a terminat. Urmează bătăliile pentru prezidențiale, locale și parlamentare

2 Comments

  • Ba analfabeților laudatio de scrie cu cratimă

    • Bine ca sunteti d-voastra cult. Căutați în Dex ce înseamnă ”laudatio” și apoi reveniți cu un comentariu. Dacă aveți caracter!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *