NewsAllert :

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

Trei centre de vaccinare în Neamț pentru etapa a doua care începe luni, 18 ianuarie. Doze insuficiente față de cereri!

  • 21 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Oana Bulai (PSD): Pasarela din Roman, de la trecerea la nivel cu calea ferată spre Iași, a rămas „în aer“

„De aproape un an, sectorul din DN2 din zona trecerii la nivel cu calea ferată km 332+961, aflat în intravilanul municipiului Roman, a fost transmis către CNAIR, pentru construirea unei pasarele, dar, ca de obicei liberalii au uitat imediat de proiect“, a declarat Oana Bulai, candidat al PSD Neamț la Camera Deputaților
• Pentru că în zonă nu au fost executate reparații, participanții la trafic își distrug mașinile

Oana Bulai, candidat din partea PSD Neamț la Camera Deputaților, născută în municipiul Roman, este revoltată de cum liberalii îi tratează orașul său natal și pe cetățeni, și îi acuză de nepăsare, de indolență, pentru că deși s-au angajat că vor găsi soluții pentru a înlătura disconfortul creat șoferilor la trecerea de nivel cu calea ferată spre Iași, nu au mișcat un deget în acest sens.

„De aproape un an, sectorul din DN2 din zona trecerii la nivel cu calea ferată km 332+961, aflat în intravilanul municipiului Roman, a fost transmis către CNAIR, pentru construirea unei pasarele, dar, ca de obicei liberalii au uitat imediat de proiect. Pe la mijlocul verii, prefectul, romașcan și el, anunța că într-o săptămână se va scoate la licitație realizarea studiului de fezabilitate, urmând ca în septembrie să se organizeze licitația pentru executarea lucrărilor. Care săptămână, care lună, din ce an?“, a declarat Oana Bulai, candidat al PSD Neamț la Camera Deputaților.
La începutul lunii februarie 2020, consilierii locali din municipiul Roman au aprobat transmiterea în administrarea Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, respectiv către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a sectorului din DN2 din zona trecerii la nivel cu calea ferată km 332+961. Terenul este situat în intravilanul municipiului Roman.
„De atunci a trecut aproape un an și liberalii nu au mai făcut nimic cu această problemă. S-au perindat în zonă, ca la sfintele moaște, miniștri, reprezentanți de la Ministerul Transporturilor, fel de fel de peneliști care și-au dat cuvântul că rezolvă problema. Oamenii i-au crezut, pentru că după ce sectorul a fost transmis către CNAIR, e firesc să trăiești convins că treaba e ca și rezolvată. Când colo, ca în sute de alte proiecte pe care le-au blocat, liberalii au uitat de Roman. Culmea, sunt romașcani care se regăsesc în vârful ierarhiei peneliștilor, care ar fi putut mișca lucrurile, dacă se gândeau la oamenii din orașul nostru. Credeam că pasarela pe E85, peste calea ferată, de care au tot vorbit ca fiind singura soluție pentru rezolvarea definitivă a problemei se va realiza. Dar de unde… Am intrat în luna decembrie și tot persistă dificultățile întâmpinate de conducătorii auto pe traseul DN 2 – E 85. Rușine să vă fie, liberali indiferenți la probleme reale ale romașcanilor. Dacă PSD ar fi tărăgănat la fel lucrurile, nu ar fi reușit să deruleze mii de proiecte prin care a dezvoltat România, iar în Neamț, prin grija Consiliului Județean, nu s-ar fi reușit modernizarea infrastructurii rutiere în procent de 90% în ultimii 4 ani. Cred cu tărie că după alegerile din 6 decembrie PSD va reveni la guvernare și ceea ce PNL nu a fost în stare să realizeze, va face partidul pe care îl reprezint“, a declarat Oana Bulai, candidat al PSD la Camera Deputaților.

Articolul anterior

La mulți ani, România! La mulți ani, nemțeni, oriunde v-ați afla!

Articolul următor

PNL: În  județul Neamț se vor face investiții serioase pentru dezvoltarea rețelelor de infrastructură

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *