ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: “Spiritul Crăciunului ne uneşte pe toți!” Omul din spatele politicianului!

Persoanele care hotărăsc destine sunt văzute de opinia publică în general ca nişte oameni reci, pregătiți să ia decizii rațional şi nicidecum sentimental.

În spatele acestor măşti se ascund însă, deseori, oameni normali, cu bucurii şi suferințe, cu zâmbete şi lacrimi. Cu suflet!

Ce a făcut, duminică, omul Ionel Arsene, aici se înacdrează. fb_img_1480945075498

Alături de copiii centrelor de plasament din județ a împodobit bradul de la Târgul de Crăciun.  A râs cu ei, s-a lăsat pradă emoțiilor, a intrat în lumea copilăriei, a trăit cu ei fiecare clipă de bucurie.

Să nu uităm, totuşi, să fim oameni înainte se orice.

“Nu exista pe lumea aceasta un sentiment mai inaltator ca acela in care simti bucuria unor suflete de copii.  M-am lasat coplesit de emotia intalnirii cu micutii din centrele de plasament si centrele scolare de educatie incluziva, carora am incercat sa le ofer clipe de neuitat, sa-i fac sa simta ca Mos Craciun exista! Am intrat in lumea lor, m-am lasat antrenat in jocul acestora si am simtit dragoste, emotie, multumire. fb_img_1480945080631Eram un copil mare care impodobea cu prichindeii bradul de Craciun. Am ras si ne-am bucurat la o cana de ceai fierbinte, am impartit colaceii si ne-am distrat pe ghetusul patinoarului. Am trait momente unice, pe care nimeni nu mi le poate lua inapoi. Am inteles ca indiferent de provocarile vietii, important e sa fii OM si sa reusesti sa redai un zambet pe un chip de copil, iar Dumnezeu iti va arata adevarata valoare a fericirii. Le multumesc celor 60 de copilasi de la care am invatat ca spiritul Craciunului ne uneste pe toti si ne innobileaza cu puterea de a intelege: DARUIREA, DRAGOSTEA, VIATA !”, a spus Ionel Arsene. fb_img_1480945111898fb_img_1480945104773

Articolul anterior

PNL Piatra Neamţ a depus proiectul de ieftinire a parcărilor cu 60 la sută! ”Aşteptăm ca cei din PSD să susţină în fapt, nu doar declarativ!”

Articolul următor

Târgul de Crăciun la Neamț – un târg, o poveste! Dăruiește iubire de Crăciun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *