NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Organizaţia de femei social-democrate are un vicepreşedinte la nivel central! Urmează filiala PSD Neamţ?!

Rolul femeii în politică şi administraţie trebuie să crească, a declarat, Emilia Arcan, aleasă în funcţia de vicepreşedintă a organizaţiei de femei a PSD.
Emilia Arcan este preşedinta organizaţie de femei a PSD Neamţ şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.
Aceasta a declarat că îşi doreşte să facă performanţă din noua funcţie alături de echipa aleasă la conducerea organizaţiei.
”Sunt onorată și consider că este un succes pentru Organizaţia Judeţeană a Femeilor Social-Democrate din Neamţ, o recunoaştere a activităţii noastre, dar în același timp ne responsabilizează întrucât, urmează o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere politic. Îmi doresc ca pe viitor să fac performanță atât la nivel județean, cât și la nivel național, alături de echipa mea care îmi dă forță și entuziasm, pentru că doar în echipă putem sa ne atingem obiectivele”, a declarat Emilia Arcan.
Preşedintele filialei PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene consideră că accederea Emiliei Arcan în conducerea centrală a organizaţiei de femei aduce un plus filialei.

”Sunt convins că judeţul nostru va fi reprezentat foarte bine de colega noastră în cadrul acestei structuri naţionale a PSD. Vreau să subliniez încă o dată cât de necesară este o implicare cat mai mare a femeilor în politică. Avem nevoie de viziunea lor, de experienţa şi de felul în care colegele noastre privesc problemele importante ale judeţului Neamţ şi ale românilor”, a declarat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost aleasă, duminică, în funcţia de preşedintă a organizaţiei de femei a PSD. Din biroul permanent naţional mai fac parte cinci reprezentante ale organizaţiei de femei a PSD Neamţ.

Articolul anterior

MESAJUL INSPECTORULUI ŞCOLAR GENERAL 5 OCTOMBRIE 2015 – ZIUA INTERNAŢIONALĂ A EDUCAŢIEI

Articolul următor

Tânără de 18 ani din Roznov, violată pe câmp de ”prietenii” de pahar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *