ISSN 2457 - 3973

Pacient din Neamț, mort din cauza coronavirusului! Este Vasile Ouatu!

Vasile Ouatu ar fi murit în această seară în Spitalul de Boli Infecțioase Iași, din cauza complicațiilor survenite pe fondul infectării cu coronavirus. Informația a fost publicată și pe pagina de facebook a PNL Neamț și cea a președintelui organizației, Mugur Cozmanciuc.

Grupul de Comunicare Stragegică de la București a confirmat că un pacient din Neamț, internat la Iași, a decedat, dar nu a făcut public numele.

”În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, se arată în infomarea Grupului de Comunicare Strategică.

 

Articolul anterior

Dragoș Chitic: ”Am fost informat oficial despre rezultatul testului Covid-19”

Articolul următor

PNL Neamț confirmă printr-un mesaj de condoleanțe moartea lui Vasile Ouatu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *