ISSN 2457 - 3973

Pângăraţi – Bătrână găsită carbonizată în pat.

O bătrână în vârstă de 71 ani, din Pângăraţi, a fost găsită carbonizată în patul casei sale, de pompierii chemaţi la faţa locului de localnici.

Tragedia s-a produs sâmbătă – 20 februarie 2021, în jurul orei 19.00.

„Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță Neamț  a fost înștiințat despre decesul unei persoane în interiorul unei locuințe,  survenit posibil în urma unui incendiu, din localitatea Pângărați. Apelantul ne-a informat că incendiul a fost stins. Ajunși la locul solicitării,  pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 71 de ani. Incendiul s-a manifestat într-o cameră, la nivelul unui pat, în care se afla o persoană. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Articolul anterior

COVID – Situaţia infectărilor din ultimele 24 ore şi total general pe fiecare localitate din Neamţ (sâmbătă, 20 februarie)

Articolul următor

Un teribilist a vrut să „decoleze” cu maşina la Dumbrava Roşie. Avea 188 km/oră!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.