NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

Pasajul lui Leoreanu peste calea ferată de la ieşirea din Roman spre Iaşi prinde contur

Pasajul aerian peste calea ferată de la ieşirea din municipiul Roman spre Iaşi, proiect propus şi susţinut de deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, prinde contur.
Preşedintele PNL Roman a anunţat că a fost depusă cererea de finanţare în valoare de 76 milioane lei de către Compania Naţionaşă de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
O treime din investiţie va fi din fonduri europene nerambursabile, prin Fondul de Coeziune, iar restul va fi susţinut de CNAIR.
„Această investiție vine să completeze infrastructura rutieră în plină dezvoltare, raportându-ne inclusiv la lucrările în plină desfășurare de la Autostrada Moldovei, oferind municipiului Roman capacitatea de a deveni atractiv investitorilor, ca element central regional. Urmăresc cu mare atenție acest proiect, pentru că este o componentă esențială a viziunii pe care o am, legată de dezvoltarea Romanului în viitor, iar faptul că lucrurile se leagă, că munca depusă capătă formă, este mai mult decât îmbucurător. Vă voi ține la curent cu informații despre toate momentele importante din dezvoltarea infrastructurii zonale, cele care aduc plusuri pentru municipiul Roman, cu promisiunea de a fi mereu dedicat transformării comunității noastre în cel mai dinamic punct de investiții din regiune. Pentru că Romanul poate și merită!”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, preşedintele PNL Roman.
Pasajul va avea o lungime de 1.795 metri şi va asigura atât fluidizarea traficului cât și dezvoltarea zonei respective.

Articolul anterior

Doi bărbaţi drogaţi cu prenandez s-au luat la bătaie cu pumnii şi cuţitele într-o gară din Neamţ

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Apusului, Păstrăvului și Prunilor din Piatra-Neamţ

2 Commentarii

  • Așa ceva nu pot crede ,sînt promisiuni electorale și dacă tot pot opina de ce nu?Se promite marea cu sare,apoi ne fură marea și rămânem cu sarea ,poate nici cu aceea!

  • la fel ca acum patru ani! aceleași promisiuni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *