ISSN 2457 - 3973

Patru copii au ajuns la spital după ce au băut suc cu diazepam! Unul dintre ei a pus pe ascuns pastilele!

Patru copii – doi băieți și două fete – cu vârste de 13 și 14 ani au ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Roman după ce unul dintre ei a pus niște pastile într-o sticlă de suc și le-a dat să bea și celorlalți, fără să spună despre ce este vorba.

Cei patru au mers, joi, pe malul râului Moldova iar acolo unul dintre ei i-a întrebat dacă nu vor să bea niște suc. Fără să își imagineze nimic, fetele au băut iar la un moment dat li s-a făcut rău. Și ceilalți doi băieți – frați – au băut din suc și au avut parte de aceleași simptome: stări de rău, grețuri și vărsături.

Familiile celor 4 copii au solicita ambulanța care i-a transportat la spitalul din Roman unde au rămas internați până dimineață.

Pentru că la Roman nu există condiții pentru a stabili ce substanțe au fost introduse în suc de unul dintre băieți, familia unei fete a transportat-o la Iași unde s-a făcut analiza toxicologică. Analiza a scors la iveală faptul că în suc au fost puse substanțe care se găsesc în pastilele de diazepam.

Poliția municipiului Roman a declanșat o anchetă pentru a stabili exact cum au ajuns subtanțele în sticla de suc, fiind bănuit unul dintre băieții care a invitat ceilalți copii să bea.

Cazul ridică încă o dată problema educației pe care părinții trebuie să o dea copiilor acasă, să nu bea și să nu consume nimic din ceea ce li se oferă de către necunoscuți sau chiar colegi.

Articolul anterior

Încep înscrierile la creșele din Piatra-Neamț! Sunt disponibile 320 locuri!

Articolul următor

George Lazăr (prim-vicepreședintele PNL Neamț): Dinozaurii politici să plece! Să vină tinerii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular