• 12 august 2022

ISSN 2457 - 3973

Percheziţii în Piatra-Neamţ, la 3 minori care au tâlhărit un bărbat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 4 percheziţii pe raza municipiului Piatra Neamţ, într-un dosar penal de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, trei minori, cu vârste de 15 și 16 ani, toți din Piatra Neamț, au acostat un bărbat, de 31 de ani, din Ceahlău, în timp ce se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț.

În continuare, cei trei l-ar fi amenințat, prin folosirea unui obiect contondent și ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia, moment în care i-ar fi sustras portofelul și un telefon mobil.

În urma perchezițiilor efectuate a fost descoperit telefonul în cauză, fiind restituit persoanei vătămate.

Totodată, polițiștii au extins cercetările și sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat de către persoanele în cauză.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră ale Poliției municipiului Piatra Neamț, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, criminaliști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț,

Articolul anterior

Imaginea neputinţei pentru Primăria Piatra-Neamţ (foto)

Articolul următor

Un autoturism s-a înfipt într-un TIR parcat la Bistricioara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.