ISSN 2457 - 3973

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț au efectuat, marți, două percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț și în localitatea Ștefan cel Mare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc și de mare risc.

”În urma descinderilor, au fost descoperite 12 plante cu aspect de cannabis, cu masa brută totală de 135 de grame, un cântar electronic, 3 telefoane mobile și 2 țiple din aluminiu, susceptibile de a conține substanțe cu efecte psihoactive. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, persoanele bănuite ar fi procurat și deținut droguri de risc și mare risc, pe care ulterior le-ar fi comercializat, în județul Neamț. Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, față de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

Articolul anterior

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc: ”Măsurile corecte ale Guvernului PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *