ISSN 2457 - 3973

Peste 10.000 de pietreni au fost în week-end în Ștrandul Municipal!

 

Puhoi de oameni sâmbătă, duminică și luni în Ștrandul Municipal. Potrivit datelor oficiale, peste 8.200 de oameni care au plătit taxa de acces (majoritatea din Piatra Neamț) s-au bucurat week-end-ul trecut de deschiderea oficială a ștrandului.

Managerul societății Perla Invest, Cătălin Goldan a declarat pentru newsallert.ro că numărul celor care au fost în ștrand este mult mai mare având în vedere că după ora 18.30 nu s-a mai perceput taxa de intrare.

”În mod normal, taxa de acces în ștrand, care a scăzut de la 3 lei la 1 leu, se plătește în intervalul 08.00 – 20.00. Dar pentru că a fost deschiderea oficială și am dorit să vină cât mai mulți oameni la sfârșitul săptămânii trecute, am decis ca de la ora 18.30 să nu mai percepem taxe. Deci noi vorbim de 8.200 de persoane care au plătit acea taxă de un leu dar după ora 18. În mod real, au fost, cred eu, circa 10.000 de oameni care s-au bucurat de toate investițiile din ștrand”, a declarat Cătălin Goldan, managerul Perla Invest.

Prețurile pentru accesul în ștrand au scăzut, potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local, de la 3 lei la 1 leu – preț unic.

Totodată, accesul la bazine este taxat cu 12 lei (șezlong inclus) și 17 lei la zona VIP.

Articolul anterior

Primarul Chitic îi dă replica lui Arsene pe subiectul ”Ștrandul municipal”: Nu se vinde nimic!

Articolul următor

Secție din spital închisă ca la piață! Lacăt pe Neurochirurgia Spitalului Județean Piatra Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *