ISSN 2457 - 3973

Peste 100 infracțiuni constatate în Neamț în primele trei zile ale anului 2021

În perioada 1 – 3 ianuarie 2021, la nivelul județului Neamț, peste 200 de poliţişti cu peste 80 de autospeciale au fost la datorie, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Astfel, în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente de o gravitate deosebită în planul ordinii și liniștii publice, acțiunile polițiștilor fiind de natură să mențină un climat de siguranță și normalitate.

Polițiștii au intervenit, în ultimele trei zile, la 292 de evenimente, dintre care 275 sesizate prin 112.

De asemenea, în perioada de referință, poliţiştii au organizat 26 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

În urma activităților, au fost constatate 109 infracţiuni, 7 persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, într-o cauză instrumentată de polițiști a fost dispusă o măsură preventivă.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 528 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 190.880 de lei, dintre care 189 reprezentând abateri la regimul rutier.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 4 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute 51 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

La nivelul județului Neamț s-au produs 7 accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a 9 persoane și decesul alteia.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul anterior

Accident mortal pe DN 15D, în Neamț (luni, 4 ianuarie)

Articolul următor

A început vaccinarea anti-COVID în spitalele din Neamț: 75 vaccinați, o singură reacție adversă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *