ISSN 2457 - 3973

Piatra Fest 2024: de Zilele Orașului, celebrăm comunitatea pietreană!  

Piatra Fest 2024 este aproape! Am pregătit o ediție în care ne vom bucura de orașul nostru și oamenii săi, cu super concerte, momente artistice, Gala Generațiilor, festivalul gastronomic Piatra Food Fest și multe surprize.

Zilele Orașului vor avea loc în perioada 28-30 iunie și aduc pe scena de la Curtea Domnească artiști îndrăgiți de toată lumea și o atmosferă spectaculoasă. Seara de 28 iunie debutează cu Leyah, cântăreață, pianistă și compozitoare, consacrată de stilul cinematic pop. Sâmbătă, pe 29 iunie, ne întâlnim cu Andra, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii românești, care prin vocea și versurile sale unește generații și bucură suflete. Spectacolul este completat de Mario Fresh, vocea tinerei generații. Încheiem zilele de sărbătoare duminică, cu Om la Lună și cu un spectacol care vorbește, în aceeași măsură, despre trecut și viitor, tradiție și noutate: Irina Rimes și Surorile Osoianu!

„Zilele Orașului înseamnă în fiecare an o atmosferă minunată, pentru că sărbătorim lucrurile frumoase și oamenii de valoare ai orașului. Fiecare ediție ne aduce multă emoție și motive de bucurie, iar anul acesta pregătim un eveniment care să reunească în centrul orașului toate generațiile de pietreni în trei zile de sărbătoare. Vă invit să ne bucurăm împreună de comunitatea noastră!” a declarat primarul Andrei Carabelea.

În toate aceste zile ne vom bucura și de artiștii din Piatra-Neamț, de familiile frumoase care serbează 50 de ani de căsnicie și elevii și dascălii cu performanțe deosebite în educație.

Vă invităm să petrecem împreună la Piatra Fest 2024!

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Radu Teoharie, Obor, Lalelelor, Oituz, Popa Șapcă, Abator și Pictor Grigorescu din Târgu Neamţ

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă la blocurile H1, H2, H3, H4, H5 de pe strada Piața 22 Decembrie din municipiul Piatra Neamț

Un comentariu

  • Bună ziua! S-au vorbit frumos despre organizatori ,artiști dar niciun cuvânt despre prezentatorii care au prezentat evenimentul piatra gest. Cum se numesc ei,el și ea ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular