Pietreanul Gabi Hurjui, vicecampion mondial la perechi şi bronz individual la Fitness Challenge World Championship 2023 • News Allert

ISSN 2457 - 3973

Pietreanul Gabi Hurjui, vicecampion mondial la perechi şi bronz individual la Fitness Challenge World Championship 2023

Pietreanul Gabi Hurjui a reuşit o nouă performanţă remarcabilă.
Acesta a devenit vicecampion mondial la perechi şi a obţinut bronz la individual în cadrul Fitness Challenge World Championship.
Competiţia s-a desfăşurat în perioada 28 – 30 octombrie în Kyrgystan iar Gabi Hurjui a fost component al lotului României după ce în prealabil a obţinut titlul de campion naţional SpeedFit/Fitness Challange – secţiunea Master Gold individual, vicecampion naţional la perechi mixt şi bronz la Master Silver individual.
“A fost prima mea participare la o competiție de acest nivel, încununată cu un mare succes! Vreau să felicit intreaga echipă, care, prin maximă determinare, a făcut să răsune imnul României de nenumărate ori! Mulțumesc Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, domnului Dan Pandelea și întreg staff-ului implicat în organizarea evenimentului. Mulțumesc, Lucian Popa ! Urmează o pregătire mai drastică, pentru a aduce şi eu aportul meu în medalii de aur”, a declarat Gabi Hurjui.

Articolul anterior

Zeci de lebede moarte, recuperate de pompieri din lacul Bâtca Doamnei. Suspiciuni de gripă aviară.

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare (PNL): Decizii care ușurează procedurile de înființare a ONG-urilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular