ISSN 2457 - 3973

Pietreni sechestrați de … liftul buclucaș!

 

Patru cetățeni din Piatra Neamț au trecut prin momente deloc plăcute după ce liftul în care s-au urcat s-a blocat între parter și primul etaj. Incidentul a fost anunțat la 112 astfel că la fața locului a ajuns un echipaj al ISU Neamț dar și o ambulanță SMURD.

”Pompierii au manevrat manual liftul până la etajul unu al blocului (de la parter), unde au evacuat persoanele în condiţii de siguranţă. Una dintre cele patru persoane, o femeie în vârstă de 50 de ani, a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical de către paramedici”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Problema lifturilor din Piatra-Neamț este una cât se poate de spinoasă și este exclusiv a Asociațiilor de Proprietari. La fel de vechi ca și blocurile, lifturile ar trebui să treacă periodic prin revizii autorizate și destul de costisitoare pentru buzunarul proprietarilor de locuințe. Iar în cazul unei tragedii, responsabilitatea materială și penală revină Asociației de Proprietari, adică tuturor proprietarilor de locuințe.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Gravidă scoasă din casa în flăcări!

Articolul următor

Prima reacție a șefului PSD Neamț cu privire la situația din CJ! Vezi pe cine susține Arsene!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular