ISSN 2457 - 3973

Pietrenii sunt invitați la ”Maratonul zâmbetelor”

Îți place să te plimbi cu bicicleta, trotineta sau rolele? Atunci hai la ”maratonul zâmbetelor”! Este o invitație pe care Asociația ”Smart kids” o adresează nu doar copiilor ci și părinților și, de ce nu și bunicilor.

Așadar, luni, 10 august, toți cei care nu au uitat să zâmbească sunt așteptați, de la ora 17.30, pe platoul de la Curtea Domnească să participe la ”Maratonul zâmbetelor”.

”Vă așteptăm, dragilor, mici și mari, cu biciclete, trotinete, role, toate accesoriile adecvate mișcării și voiei bune. Da, promovăm și milităm pentru mișcarea în aer liber, hrana sănătoasă, zâmbetele, emoțiile de bun augur, constructive și creative, conform dictonului „Mens sana in corpore sano!” Haideți, împreună, prin puterea exemplului, să fim modele pentru copiii noștri, să formăm, să conturăm, mici și mari, o comunitate a zâmbetelor, prin mișcare, fapte, cuvinte, idei, vise și zâmbete”, a declarat Cristina Drăgoi, administratorul Asociației ”Smart kids”.

”Urmărim viața practică – mișcarea fizică, hrana sănătoasă, emoțiile pozitive și, nu în cele din urmă, formarea unei comunități. Evenimentele noastre vor fi adresate comunității nemțene, pornind de la copii, pentru copii, persoane cu copii sau în așteptarea lor, deci iubitorilor de copii, frumos și zâmbete”, a adăugat Cristina Drăgoi.

Articolul anterior

Arsene (PSD) despre competiția din PNL Neamț: Fac politică după ureche!

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc (PNL) cere majorări salariale pentru toți bugetarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *