NewsAllert :

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

ISSN 2457 - 3973

PMP Bicaz votează Klaus Iohannis în turul al doilea la prezidențiale

Organizația PMP Bicaz a hotărât să respecte linia partidului iar în turul al doilea al alegerilor prezidențiale să îl voteze pe Klaus Iohannis.

Liderul PMP Bicaz, Dumitru Daniel Apostolescu, s-a întâlnit, marți, cu liberalii bicăjeni și a promis că se va implica pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis.

Apostolescu a transmis un mesaj către toți membrii și susținătorii PMP Bicaz să iasă la vot pe 24 noiembrie și să voteze Klaus Iohannis.

Președintele PNL Bicaz, George Lazăr, a declarat că apreciază susținerea pe care pmp-iștii bicăjeni o acordă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

”Vreau să îi mulțumesc domnului Dumitru Daniel Apostolescu, președintele PMP Bicaz, pentru că este alături de președintele României, domnul Klaus Iohannis, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Reiau și eu mesajul domnului Apostolescu și îndemn toți bicăjenii, toți locuitorii de pe Valea Bistriței și din zona Tașca-Dămuc-Bicaz Ardeal – Bicaz Chei, să iasă la vot pe 24 noiembrie și să îl aleagă pe Klaus Iohannis ca președinte al României. Alături de Guvernul PNL și de președintele Klaus Iohannis vom reda încrederea și demnitatatea oamenilor, vom pune umărul la dezvoltarea acestei zone minunată și vom face România normală”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Neamț și președinte interimar al PNL Bicaz, George Lazăr.

De altfel, George Lazăr este unul dintre campionii PNL Neamț după ce a reușit să câștige alegerile prezidențiale pentru Klaus Iohannis în toate comunele din zonă, în afară de Hangu.

Pentru turul al doilea, liberalii și-au propus ca alături oamenii din zonă și de celelalte forțe politice de dreapta să câștige detașat și turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

La nivel național și județean, liderii PMP Neamț și USR Neamț au decis să îl susțină și voteze pe Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Articolul anterior

Conducerea USR Neamţ anunţă că îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea

Articolul următor

Campanie pe banii nemțenilor! Cu mașina de serviciu, la PSD Neamț, în timpul programului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *