NewsAllert :

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

  • 13 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

PNL cere investiții pentru saloanele și cabinetele medicale din Spitalul din Bicaz

Liberalii din orașul Bicaz s-au întâlnit cu directorul Spitalului Orășenesc pentru a discuta despre cele mai importante probleme cu care se confruntă unitatea sanitară, și modul în care conducerea spitalului poate fi sprijinită pentru a le rezolva.
Din echipa liberală au făcut parte consilierii locali Iulian Mătasă, Mihăiță Istrate și Claudiu Mărăscu, alături de prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, iar din partea spitalului a participat directorul Letiția Damoc.
”Am ascultat problemele cu care se confruntă unitatea spitaliceasca, am dezbătut proiectele care se află în curs de implementare și am căutat soluții pentru investiții și creșterea calității serviciilor. Am avut în doamna Letiția Damoc, un partener deosebit de implicat, o profesionistă și clar o persoana extrem de interesată în dezvoltarea spitalului. Lipsa investițiilor în Spitalul Bicaz se resimte în tot ceea ce presupune starea corpurilor de clădire. Este nevoie de oameni ca doamna Damoc Letiția care să își dorească performanță și care să se zbată pentru spital. Am identificat împreună cu conducerea zonele care au nevoie urgentă de investiții în infrastructura cladirilor: zona de ambulatoriu, și aici vorbim de cabinetele doctorilor și ale personalului medical, și iarăși în zona de recuperare. Mai exact este nevoie de investiții la saloanele pacienților, în cabinete medicale cât si sălile specifice cu aparatură pentru exercițiile de recuperare. Proiectele sunt ambițioase și consider că se pot identifica solutii de finantare”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.
Acesta a adăugat că cei trei consilieri liberali, Iulian Mătasa, Mihăita Istrate și Claudiu Mărăscu vor înainta proiecte de hotărâre de consiliu local pentru a finanța aceste investiții.
”Vom face diligențe, împreună cu colegii liberali din Consiliul Județean, pentru a găsi susținere și la nivelul CJ Neamț. PNL se implică activ în găsirea de soluții si alocarea de fonduri pentru Spitalul Bicaz. Considerăm că actul medical și sistemul sanitar în ansamblu sunt aspecte de o importanță vitală în societatea românească. Spitalul Bicaz are nevoie de investiții serioase pentru creșterea calității serviciilor medicale. Personalul medical de la Spitalul Bicaz dă dovadă de profesionalism și implicare dar are nevoie de susținere și de asigurarea unei stabilități financiare”, a mai spus George Lazăr.
Spitalul Bicaz deservește circa 50.000 de oameni de pe Valea Bistriței și zona care duce spre Cheile Bicazului.
Spitalul din Bicaz a fost redeschis de fostul ministru al Sănătății, liberalul Eugen Nicolăescu.
(în imagine, prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr)

Articolul anterior

Infanteriştii din Piatra Neamţ participă la exerciţiul “Rapid Trident 19” din Ucraina

Articolul următor

Un hoț perseverent dar ghinionist în Danemarca, prins în județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *