ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț confirmă printr-un mesaj de condoleanțe moartea lui Vasile Ouatu

Un mesaj de condoleanțe postat de președintele PNL Neamț pe pagina sa de facebook confirmă informația potrivit căreia Vasile Ouatu a decedat, duminică, la vârsta de 70 ani.

Același mesaj confirmă și cauza morții, și anume infecția cu Covid-19.

”Aș dori să transmit sincere condoleanțe familiei și celor apropiați domnului Vasile Ouatu, care din nefericire a decedat în această seară. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace pe cel care ne-a fost coleg la PNL Neamț! Din păcate, domnul Ouatu a pierdut lupta împotriva infecției cu COVID – 19 coronavirus. De aceea dragi nemțeni vă rog, încă o dată, din suflet, să respectați indicațiile autorităților pentru a vă proteja pe voi, pe cei dragi, pentru că inamicul se dovedește a fi unul nemilos. Doar uniți, prin disciplină, vom reuși să îl evităm cât mai mult”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Pe de altă parte, Grupul de Comunicare Strategică de la București a confirmat moartea unui pacient de 70 ani, din Piatra-Neamț, printr-un anunț mult mai evaziv.

”În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, se arată în infomarea Grupului de Comunicare Strategică.

Urmează ca DSP Neamț să ridice la alt nivel ancheta epidemiologică în ceea ce îl privește pe Vasile Ouatu.

Potrivit ultimelor informații, acesta NU a participat la Concursul de dans sportiv de la Sala Polivalentă. A avut însă, în luna martie, o serie de întâlniri cu grupuri mari de oameni, în diverse circumstanțe. Și este posibil să fi luat (sau nu) de la cineva din aceste grupuri, sau să fi dat (sau nu) cuiva din aceste grupuri.

 

Articolul anterior

Pacient din Neamț, mort din cauza coronavirusului! Este Vasile Ouatu!

Articolul următor

Un nou deces din cauza Covid-19! Este al patrulea din România!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *