NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț contra-atacă: ”Desantul PSD în Piatra Neamț a sfidat pietrenii și a ignorat problemele județului”

”PSD rămâne un partid al stagnării, departe de oameni, iar desantul PSD în Piatra Neamț a sfidat pietrenii și a ignorat problemele județului” – aceasta este poziția filialei PNL Neamț în ceea ce privește organizarea Comitetului Executiv Național al PSD de la Piatra Neamț. 

”PNL Neamț consideră că PSD a fost și rămâne un partid al stagnării, un partid departe de oameni, un partid interesat doar de dominație electorală și incapabil să se reformeze. Desantul conducerii centrale a PSD la Piatra Neamț, gândit pentru a da credibilitate și anvergură organizației județene pesediste, a avut un efect politic modest și va avea efect electoral zero. Temele care îi preocupă cu adevărat pe români şi pe nemţeni au fost ignorate la şedinţa liderilor PSD; pentru PSD nu par a conta nevoile de dezvoltare ale Moldovei și ale județului. Prin contrast, PNL susține în mod constant proiecte importante pentru regiune și pentru județ, precum demararea autostrăzii Iași – Tg. Neamț – Tg. Mureș sau modernizarea drumului Piatra Neamț – Bacău. „PNL este partidul dedicat modernizării unitare a României, este partidul dezvoltării Moldovei”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. psd4

Liberalii nemțeni susțin că din punct de vedere politic, PSD nu are soluții pentru Primăria Piatra Neamț.

”Adunarea liderilor naționali ai PSD în județul nostru pentru a anunța candidații la primăriile Iași și Constanța – dar nu și la primăria Piatra Neamț! – este o adevărată sfidare pentru pietreni. Nu mai e nicio surpriză în acest context că PSD nu are niciun plan pentru viitorului municipiului Piatra Neamț. Pentru județ și pentru municipiu, întâlnirea pesediștilor a fost absolut inutilă. Considerăm de asemenea că așa-zisa inițiativă a PSD privind deschiderea acestui partid către societate, anunțată ieri de către președintele PSD Liviu Dragnea, este praf în ochii românilor și al nemțenilor. PSD se preface că e deschis dialogului cu cetățenii, dar în fapt rămâne departe de ei – și în plus corigent la propria reformare. Singurul partid care a înțeles așteptările societății e PNL, dovada clară fiind adoptarea, în Consiliul Național al partidului din decembrie, a criteriilor de integritate pentru candidații liberali în alegeri. În alegerile din acest an, cei care-și doresc competență, corectitudine și programe de dezvoltare serioase au o singură opțiune: Partidul Național Liberal”, a mai spus liderul PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Campania electorală națională a PSD, după modelul filialei din Neamț! Dragnea: Vom implementa proiectul pilot al PSD Neamț!

Articolul următor

Arsene: PSD are datoria de a obține rezultate cât mai bune la alegerile din acest an

5 Commentarii

  • „Sta ciobul in cale si rade de oale!” Inafara de actualul primar (interimar) nici voi nu sunteti prea departe! Mai este inca timp pentru inversiuni dar aroganta voastra va costa!

  • Liberali ăstia?o adunătură de nulitati

  • Despre ce PNL vorbiti?-Poate de adunatura aceea de babe care nu sint in stare sa-si aleaga sef la organizatie si importa incepind cu Norica Nicolai,apoi cel de la Bacau si acum ce vedem

  • lipsurile constatate la psd sunt identice si la pnl.sunt niste grupuri constituite la nivel de comuna,oras,judet care au drept tinta accesul la putere.pe nimeni nu intereseaza nevoile oamenilor ci cum isi recupereaza banii investiti la alegeri,ce bucata de teren prinde,locuinta etc.in fapt pnl exista la nivel teoretic cu cei doi copresedinti.in teritoriu totul e poveste importam de la iasi aceeasi tipi care au falimentat si perla invest.primarul de comuna nu conteaza.doar smecherii care fac naveta la bucuresti vin cu povest de preluat puterea.sunt prea slabi in teritoriu sa preia cel putin 50 comune.

  • Nu este corectă abordarea domnului Mugur Cozmanciuc! Programul lansat la inițiațiva domnului Ionel Arsene ,președinte al Organizației județene Piatra Neamț-„PSD iți dă putere”- ,oferă șansa de a se înscrie în cursa electorală, candidați cu o pregătire politică și profesionala solidă și cu experiență in administrația locală și centrală.Sfidarea de care vorbiți ,domnule Mugur Cozmanciuc nu este susținută de argumente .Social democraților din conducerile locale și centrale ale PSD le pasă de cetățenii României.Programele sociale-economice ce se derulează în prezent ,sunt fundamentate și aprobate de Guvernul Ponta Analizați mai bine expresia „Singurul partid care a înțeles așteptările societății e PNL,….care a adoptat criteriilor de integritate pentru candidații liberali în alegeri.”Nu aveti un program politic viabil,nu aveți o structura organizatorica clară ,cat despre persoanele care le” scoateți ”la innaintare …nu au in spate portofolii solide care să-i recomande ca buni gospodari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *