NewsAllert :

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

PNL Piatra Neamţ cere scăderea preţului la parcarea de reşedinţă! Liberalii au depus proiect în Consiliul Local!

Grupul consilierilor locali ai PNL Piatra Neamț, a depus, joi, un proiect de hotărâre care să modifice prețul parcărilor de reședință.

”Începând cu luna septembrie, am promis că vom face toate demersurile ca prețul pentru locurile de parcare să scadă și parcările să se întoarcă la primărie. Acest proiect reprezintă un prim pas în angajamentul pe care l-am luat în fața cetățenilor. Astfel, propunem modificarea tarifului practicat pentru utilizarea locurilor de parcare pentru persoane fizice de la 142 lei la 100 lei iar pentru persoane juridice de la 342 lei la 170 lei. Prețurile pentru locurile de parcare ale celorlalte categorii de persoane care beneficiază de reducere, rămân în aceeași formă. În fundamentarea proiectului nostru, am arătat că, prin reducerea cheltuielilor nejustificate ale societății Parking, există posibilitatea ca prețul fiecărui loc de parcare să scadă. Pietrenii trebuie să plătească un tarif care să reflecte strict administrarea acestor locuri de parcare și nu cheltuieli inoportune pe care societatea Parking SA le face în continuare”, au declarat consilierii PNL Piatra Neamţ.

Începând cu anul 2000, societatea Parking administrează locurile de parcare de reședință ale locuitorilor din municipiul Piatra Neamț.

”Indicatorii economici ai ultimilor 8 ani demonstrează faptul că această societate are cheltuieli nejustificate pe mai multe capitole. Astfel, cheltuieli de protocol, de publicitate, promovare și alte cheltueili prin asocieri cu firme ori contracte de prestări servicii, le considerăm neoportune pentru funcționarea acestei societăți. În același timp, considerăm că scăderea prețului pentru locurile de parcare va duce automat și la mărirea gradului de ocupare al parcărilor încă necontractate, care sunt în număr de 3000”, au mai spus aleşii PNL Piatra Neamţ.

Majoritatea în Consiliul Local Piatra Neamţ este formată din PSD-PMP-ALDE şi până acum a funcţionat fără probleme. Aşadar, este posibil ca proiectul liberalilor să fie respins de cele trei partide iar preţul la parcările de reşedinţă să nu scadă.

Articolul anterior

Marele anunț! Când se deschide Shopping City Piatra Neamț! Uite ce magazine vor funcționa în mall! (foto-galerie)

Articolul următor

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Arsene, le-a mulţumit ”colegilor” din PNL!

2 Commentarii

  • Eu vreau sa se dubleze numarul de parcari si sa ne plateasca pe noi primaria ca sa parcam pe locurile lor! Cine are curajul sa propuna si sa voteze masura asta, primeste votul meu 🙂

  • sa scada pretul sa nu mai manance de acolo Dulama si PMP ul lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *