ISSN 2457 - 3973

Poate fi numit tată? Dramă la Păstrăveni: și-a violat ani la rând ambele fiice minore!

Popa Trandafir, un individ în vârstă de 40 ani din comuna Păstrăveni a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. Individul este acuzat de procurori că și-ar fi violat în mod repetat cele două fiice minore.

Potrivit anchetei, drama celor 2 copile a început în urmă cu trei ani, atunci când fetele aveau 12, respectiv 13 ani. Bestia cu chip de om le-a supus perversiunilor sexuale ani la rând. Drama este cu atât mai mare cu cât mama fetelor dar și bunicul acestora știau povestea dar nu au făcut nimic.

Popa Trandafir își viola fiicele într-o casă părăsită pe care o primise ca moștenire. El își amenința fiicele cu bătaia și le târa cu mașina acolo unde le viola. Apoi venea acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O anchetă socială efectuată la familia în cauză, după ce asistenții sociali au auzit din gura satului că se petrec lucruri anormale, avea să scoată la lumină coșmarul celor două surori. Între timp, una dintre ele a plecat în Germania alături de mama sa.

Sora mai mică, aflată încă acasă, și-a luat inima în dinți și a povestit la ancheta socială tot ce pățește de trei ani de zile. Imediat a fost sesizată poliția care l-a reținut pe individ. În urma anchetei, acesta ar fi recunoscut faptele iar marți a fost arestat preventiv.

Articolul anterior

Strategia de campanie a PSD va fi stabilită la Piatra Neamţ! Arsene aduce ”greii” partidului în judeţ!

Articolul următor

Joi se opreşte apa pe 11 străzi din Piatra Neamţ! Vezi lista!

Un comentariu

  • Trebuie torturat si castrat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular