ISSN 2457 - 3973

Poliţia Neamţ organizează un concurs pentru copii, cu ocazia Zilei de 1 Iunie

Pentru că siguranţa copiilor reprezintă o prioritate a poliţiştilor și pentru că în această perioadă copiii resimt mai mult decât oricând nevoia de exprimare/comunicare, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț invită elevii claselor I – IV să fie creativi și să ilustreze cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranță.

Lucrările pot fi trimise, în perioada 10-21 mai a.c., prin aplicația WhatssApp (foto) la numărul de telefon 0741 066 184, prin poştă sau depuse personal la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț situat pe strada Eroilor, nr. 16 (în atenţia Compartimentului Relații Publice).

Pe spatele fiecărei lucrări trebuie să fie menționat numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al unui părinte, urmând ca în momentul afişării publice aceste date să fie protejate.

Pentru a nu îngrădi gestul copiilor, regulile de participare sunt puţine, însă fiecare copil poate participa la concurs cu o singură lucrare.

Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion/colaj, pe foaie de desen de dimensiune A4.

Toți copiii participanți vor primi diplome de participare și premii surpriză, iar desenele acestora vor fi expuse atât pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cât și în cadrul unei expoziții organizate cu ocazia celebrării Zilei copilului.

Articolul anterior

Cum se învaţă în fiecare şcoală din Neamţ începând de luni, 10 mai 2021 (listă şcoli)

Articolul următor

Iată cum încep cursurile în fiecare şcoală din judeţul Bacău, de luni – 10 mai 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *