ISSN 2457 - 3973

Poliția Rutieră Neamț, controale cu țintă directă

Poliția Română desfășoară, în această săptămână, acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Acțiunea, la care participă și Poliția Rutieră Neamț, se desfășoară conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa.

”În perioada 13 – 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, agentul șef adjunct Robert Costan.

Polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Read Previous

Viitorii salvatori ai ISU Neamț sunt căutați printre elevi

Read Next

Cât costă un spectacol în deplasare al ansamblului Floricică de la Munte! La mitingul PSD, de exemplu…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *