ISSN 2457 - 3973

Politicienii nemțeni, între nepăsare şi neputință! Concert caritabil ignorat de autorități!

Nepăsare, neputință, umilință!!!

În această seară, mai mulți elevi au organizat un concert caritabil la Consiliul Județean, în memoria victimelor de la Colectiv. Evenimentul s-a dorit a fi şi unul la care cei prezenți pot dona bani pentru tinerii aflați în spitalele bucureştene.

Nu ne-am făcut iluzii că şmecherii județului vor năvăli la spectacol şi vor dona cu milioanele.

Am sperat însă ca la acest spectacol izvorât din sufletul curat al unor tineri să fie prezente conducerile Primăriei, Consiliului Județean, instituțiilor deconcentrate, parlamentari (că şi-aşa nu dau cu lunile prin Parlament). Să fie prezenți măcar din bun simț, din respect şi solidaritate. Sau chiar şi din ipocrizie! Nu! Nu a venit niciunul! Nici măcar unul!

Înțelegem de ce: nu s-au făcut poze electorale, televiziunile nu au filmat, tinerii nu au drept de vot, nu a fost concert electoral iar acolo nu s-au făcut combinații! Şi pe deasupra să mai şi doneze ceva din „puținul lor”?

Ruşine tuturor!!!

Felicitări acestor tineri deosebiți! România, județul Neamț are încredere în voi!!!

Articolul anterior

Decalogul newsallert.ro pentru reformarea clasei politice

Articolul următor

Studentul-criminal a fost prins la Roman! Și-a înjunghiat colegii de cameră cu zeci de lovituri de cuțit!

7 Commentarii

  • Unde a fost mediatizat acest eveniment? E usor sa scrii verzi si uscate fara sa se fi facut in prealabil o mediatizare a concertului. Au fost trimise invitatii sau macar au fost anuntati telefonic cei incriminati? Articol de doi bani, fara minima documentare.

    • Ti-am lasat comentariul doar ca sa vada lumea ce univers ingust ai si cat te-a indoctrinat partidul, oricare ar fi el! Inteligentule, concertul a fost la CJ Neamt acolo unde a fost depusa o solicitare catre conducere: PSD si UNPR. Iti spun ceva partidele sau n-ai voie ca te cearta sefii? Concertul a fost mediatizat si pe facebook (acolo unde politicienii sunt extrem de activi) si pe newsallert si pe alte site-uri. Dar nu iti explic tie toate acestea, tu esti un exemplar pierdut, ci le arat oamenilor ca ignoranta pe care tu o sustii va mai face victime! P.S. Felicitari TVM pentru participare!

  • Nu inteleg cum de domnul de mai sus, a vazut postarea ce nu i-a convenit ,dar nu a vazut postarile facute cu promovarea evenimentului!!!!!!!!!CURIOS!!!!!

  • Draga domnule Codrin,acum ati vazut mediatizarea?????????????

    • Nu vă bateți capul cu postacii de partid! Dar cum naibii, fără nici o mediatizare, politicienii nimeresc la toate sindrofiile şi la combinațiile? Au un al 7-lea simț!!!

  • dar cum de nu s.a infatisat adrian nitza, ca inainte, asta era una din preocuparile sau misiile de partid, sa recruteze kinderi.. vine doar la de.a gata sau merge unde se sta de vorba cu ‘politicienii’.. sa te fereasca natura sa mai apari pe la vreun protest.. aa, nu, nu.i nici.o amenintare, ca proteste mai rar, omuletilor li s.a acrit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.