ISSN 2457 - 3973

Poliţiştii au desluşit misterul femeii care se plimba dezorientată prin Roznov

Poliţiştii au desluşit misterul femeii care se plimba dezorientată prin Roznov, de câteva zile.

Mai mulţi localnici au postat imagini video cu femeia şi au scris pe reţelele de socializare că, deşi au sesizat Poliţia, nimeni nu a luat nici o măsură.

Prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ au fost făcute precizări cu privire la acest caz:

„La data de 25 aprilie a.c., persoana în cauză, în vârstă de 36 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistată, pe raza localității Săvinești, de un echipaj de poliție. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu a fost semnalată dispariția acesteia, totodată stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, însă femeia a refuzat acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ulterior, în noaptea de 25 spre 26 aprilie a.c., femeia a fost depistată de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, aceasta refuzând să fie transportată la o unitate de cazare.

Astăzi, 27 aprilie, persoana în cauză a fost depistată de polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, fiind condusă la sediul poliției, în vederea continuării verificărilor, unde aceasta a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, intenționând să se deplaseze la un lăcaș de cult”.

Articolul anterior

Focar de pestă porcină la o exploataţie a unui centru din judeţul Neamţ

Articolul următor

Accident cu două TIR-uri pe E85, în judeţul Neamţ (foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.