ISSN 2457 - 3973

Polițiștii nemțeni i-au suspendat permisul un an de zile și l-au amendat cu 5.220 lei!! A fost prins de 4 ori la rând depășind viteza admisă!

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, județul Botoșani, care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, acesta a fost înregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, în județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localității Horia ( pe un sector de drum cu limitarea vitezei la 50km/h) , cu 215 km/h, în afara localității Secuienii Noi și cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile.

În urma acțiunii organizate, ieri, de Serviciul Rutier pe tronsonul de drum cu risc accidentogen, DN 2, polițiștii au reținut 40 de permise de conducere pentru depășirea cu peste 50km/h a limitei legale de viteză. În total 78 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Articolul anterior

Emilia Arcan (senator PSD): ”Focul a fost dat intenţionat la Piaţa Centrală! A fost spălare de bani!” Deputatul Munteanu îi pune întrebări primarului Chitic!

Articolul următor

Uite cu ce se promovează județul Neamț la Târgul de Turism al României

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.