ISSN 2457 - 3973

Polițiștii și jandarmii nemțeni, moment de reculegere pentru colegul ucis! Ce făcea Carmen Dan la ora aceea?

Astăzi, la ora 12.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au ținut un moment de reculegere pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, în județul Timiș.

”În acest context, pe raza județului Neamț toate autospecialele au staționat având în funcțiune semnalele acustice și luminoase timp de 1 minut, iar polițiștii și-au adus omagiul. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, au declarat reprezentanții IPJ Neamț.

Și jandarmii din cadrul IJJ Neamț au ținut, la aceeași oră, un moment de reculegere în memoria polițistului Cristian Amariei, căzut la datorie în timp ce se afla în misiune.

Nu am auzit ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, să fi ținut și ea un moment de reculegere. Între altele, Carmen Dan a spus sec: ”se întâmplă şi astfel de tragedii”.

Tot mai mulți polițiști îi cer demisia din funcția de ministru și spun că nu există (între multe alte neajunsuri) suficiente veste antiglonț pentru acțiunile speciale.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat mortal, în misiune, de un bărbat căutat pentru tâlhărie. Mai multe echipaje de Poliţie, jandarmi şi mascaţi de la trupele special, îl caută pe agresor.

 

Articolul anterior

Mort de beat și fără permis, un bărbat din Piatra Șoimului a condus o mașină neînmatriculată

Articolul următor

Ucigașul polițistului a fost prins! A urinat pe el când polițiștii l-au încolțit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular