ISSN 2457 - 3973

Poliţistul-erou din Neamţ! A salvat 2 persoane dintr-o maşină în flăcări! Autoturismul a explodat!

Un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman a devenit eroul zilei pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea, după ce a salvat doi oameni dintr-un autoturism cuprins de flăcări.

Vineri, 12 martie, în jurul orei 11.30, agentul șef adjunct de poliție Rusu Constantin din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, a observat faptul că un autoturism ce era staționat pe partea carosabilă a DN 2-E85, a fost cuprins de flăcări în partea inferioară, iar în interiorul acestuia se aflau două persoane, ce păreau a fi blocate.

“Imediat, agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului și a evacuat cele două persoane aflate în pericol, totodată încercând să lichideze incendiul cu două stingătoare. Existând riscul ca autoturismul să explodeze, agentul de poliție a blocat sensurile de circulație ale DN 2 – E 85, pentru a evita extinderea incendiului și la alte autoturisme și a solicitat prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor. La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul izbucnit a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț”, au declarat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Agentul de poliție și-a riscat viața și fără să stea pe gânduri a scos doi oameni aflați într-o situație de risc, dintr-un autoturism care putea oricând exploda.

Conducerea IPJ Neamţ l-a felicitat pentru acest gest.

Articolul anterior

Copilul preluat din Târgu Neamţ cu elicopterul SMURD se află în stare stabilă

Articolul următor

Maşină cu numere false şi 5.200 pachete de ţigări de contrabandă găsită într-o parcare din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *