ISSN 2457 - 3973

Pompierii ISU Neamţ au intervenit 4 ore pentru a stinge un incendiu la o casă şi un spaţiu comercial

Pompierii ISU Neamţ au intervenit 4 ore, în noaptea de joi spre vineri, pentru a stinge un incendiu la o casă şi un spaţiu comercial din localitatea Stânca – Pipirig.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 02.30 iar pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că se manifesta generalizat la nivelul unei construcții din lemn (spațiu comercial, garaj și camera centralei termice) și la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la alte două gospodării.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars construcția din lemn cu suprafața de aproximativ 300 metri pătraţi cu bunurile materiale aflate în interior (produse alimentare și nealimentare, aparate electrice și electrocasnice etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui prelungitor electric lăsat sub tensiune, care a făcut scurtcircut electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Nu s-au înregistrat victime.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Pipirig (o autospecială de stingere).

Articolul anterior

Certificat de urbanism pentru „Drumul expres Bacău – Piatra-Neamț”

Articolul următor

Adrian Ciobanu este propunerea PNL Neamț pentru funcția de subprefect

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.