ISSN 2457 - 3973

Pompierii ISU Neamț au scos 40 butelii de oxigen dintr-o clădire cuprinsă de flăcări

Sâmbătă, 15.06.2019, la ora 03:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu în comuna Făurei, sat Budești, la o clădire în care a funcționat o moară.

La locul indicat s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un autoturism pentru munca operativă, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, încadrate cu 1 ofiter si 19 subofiteri.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat incendiul care se manifesta cu violență la etajele 1, 2 și mansarda clădirii, cu o suprafață construită de 700 metri pătrați.

La parterul clădirii au fost identificate 40 butelii de oxigen, care au fost evacuate. Dacă ar fi fost curprinse de flăcări, buteliile ar fi fost adevărate bombe cu o putere de distrugere uriașă.

La această oră se intervine pentru lichidarea incendiului.

Articolul anterior

Sâmbătă și duminică, ”Bicaz Kayac Fest” pe Lacul Izvorul Muntelui

Articolul următor

Comemorarea lui Eminescu este sărbătorită de CJ Neamț prin acordarea Premiului Național … ”Ion Creangă” (editorial Adrian Alui Gheorghe)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.