ISSN 2457 - 3973

Prefectul Adrian Niță, replica pentru acuzele aduse de PNL Neamț

Prefectul Adrian Niță a dat o replică la acuzațiile aduse ieri, într-un comunicat de presă, de PNL Neamț.

Redăm mai jos, integral, precizările făcute de prefectul Adrian Niță:

„Dragi nemțeni,

Traversăm o perioadă ciudată în care, în situații total necunoscute, se amestecă tot felul de „cunoscători“. Fără a aduce în atenția voastră falsele probleme identificate de către „Biroul de presă” al unui partid, o entitate fără viață, având în vedere că nu e vreun nume, vreo voce asumată care să aibă curajul să anunțe marile dureri ale nemțenilor, pentru corecta informare, țin să vă aduc la cunoștință următoarele aspecte:

Urmare a avertizărilor și atenționărilor din 02.07.2022 NU s-au înregistrat pagube, dovadă fiind raportul operativ al ISU Neamț, anexat. Astfel, în perioada de timp amintită NU au fost apeluri la 112 care să semnaleze probleme generate de precipitații abundente, nici gospodarii inundate sau drumuri blocate.

Vă asigur că mă preocupă în permanență problemele comunității, indiferent de natura lor, iar astfel de situații nu m-ar putea lăsa indiferent în eventualitatea în care s-ar produce, așa cum am demonstrat și până acum.

În contextul în care nu s-au înregistrat calamități provocate de ploile din acest weekend, am răspuns invitației de a participa în timpul meu liber la două evenimente festive, unde am mers cu drag și am salutat niște oameni gospodari, care s-au bucurat să fiu în mijlocul lor.

Dragi nemțeni, nu vă lăsați pacăliți de propaganda măruntă a unui partid care promovează prin conducerea sa petrecerea timpului liber în compania unor interlopi, așa cum a relatat presa centrală!”

Materialul câte a stârnit reacția prefectului poate fi citit aici

Articolul anterior

Viceprimar din Neamţ, trimis în judecată de DNA pentru şantaj

Articolul următor

Rezultate deosebite ale elevilor nemțeni la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.