NewsAllert :

A murit un fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

  • 21 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr a semnat 156 acte adiționale în valoare de 145 milioane euro pentru continuarea proiectelor PNDL

Prefectul George Lazăr a semnat miercuri, 6 ianuarie 2021, alături de mai mulți primari din Neamț, 156 de contracte adiționale pentru continuarea mai multor proiecte de investiții din județ care au fost demarate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Programul Național de Dezvoltare Locală reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

„Îi mulțumesc domnului prim-ministru Florin Cîțu și apreciez sprijinul oferit de Guvernul României pentru continuarea în județul Neamț a acestor proiecte extrem de importante ce privesc dezvoltarea unităților administrativ teritoriale prin intermediul PNDL. Investițiile guvernamentale reprezintă o zonă de dezvoltare a comunitaților și oferă o nouă perspectivă pentru un trai mai bun al cetățenilor. Am încredere că toți primarii vor reuși să gestioneze corect resursele guvrnamentale, în primul rând în interesul creșterii calității vieții cetățenilor, și în al doilea rând pentru a dezvolta localitățile pe care le adminstrează. Pe viitor, îi asigur pe domnii primari din județul Neamț  indiferent de culoarea politică, că Guvernul României va fi un partener corect și va susține proiectele de investiții ale județului nostru și ale aleșilor locali”, a declarat prefectul George Lazăr.

Suma alocată județului Neamț, aceasta este de 711.445.450,86 lei,  și reprezintă investiții pentru înființare rețele de apă și canalizare, pentru modernizarea a sute de kilometri de drumuri locale și județene, și totodată investiții în unități de învățământ și centre medicale, precum și alte categorii de proiecte în interesul dezvoltării comunităților locale.

Articolul anterior

Zeci de angajați ai Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț se vaccinează împotriva COVID-19

Articolul următor

Noi descinderi la traficanţii de ţigări din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *