ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Pe 12 mai este celebrată Ziua internaţională a asistentului medical.
Prefectul George Lazăr a fost prezent, miercuri, la centrul de vaccinare de la Liceul “Miron Costin” din Roman pentru a saluta asistenţii medical prezenţi la datorie şi a le oferi flori.
Totodată, prefectul de Neamţ a transmis un mesaj de susţinere şi felicitare pentru toţi asistenţii medical din judeţ.
“Asistenţii medicali îşi pun amprenta pe vieţile oamenilor din jurul lor în fiecare zi. Astăzi, însă, mai mult decât oricând, tuturor le dorim o sărbătoare care să-i pună în valoare. Din când în când, vin momente în care sărbătorim şi recunoaştem meritele. Şi tot din timp în timp apar, printre noi, personalităţi care rămân în memoria omenirii şi nu doar a pacienţilor cărora le alină suferinţa. De Ziua internaională a asistentului medical vă propun să celebrăm profesionişti care au depăşit bariera profesiei lor şi au intrat în memoria umanităţii. Sunt personalități care au devenit modele de umanitate. Sunt asistente medicale care au îngrijit răniţi de pe front sau în vremuri de pace şi au luptat pentru depăşirea prejudecăţilor şi barierelor”, a declarat prefectul George Lazăr.

Articolul anterior

Indici de infectare tot mai mici în Neamţ! Iată situaţia pe fiecare localitate miercuri – 12 mai.

Articolul următor

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *