ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, către președintele CJ, Ionel Arsene: ”Văd că vreți să dați un tun de 17,6 milioane euro! Nu e bine…”

Prefectul George Lazăr a declarat, vineri, indirect, că președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, ar vrea ”să dea un tun de 17,6 milioane euro”.

Afirmația vine în contextul în care Consiliul Județean Neamț ar intenționa sa facă un spital modular de 17,6 milioane euro dar care costă, potrivit prefectului Lazăr, doar 10,2 milioane euro.

George Lazăr i-a atras atenția, instituțional, președintelui CJ Neamț să nu ”greșească” și să ”nu risipească fondurile nemțenilor pe invenții financiare”.

”Vă cer să ascultați din nou și să nu greșiți în acțiunile dumneavoastră, pentru că e mare păcat să risipiți banii publici ai nemțenilor, pentru că nu sunt ai dumneavoastră de acasă. Vreți cu orice preț să dați un tun financiar de aproximativ 17,6 milioane de euro și asta nu e bine domnule Arsene. Se pare că atunci când vine vorba de bani, dumneavoastră nu mai țineți cont de nimic, nici de starea de urgență, nici de sănătatea publică a cetățenilor și nici de cheltuirea responsabilă a banului public. Vreți sa faceti un Spital modular cu 17,6 milioane de euro în condițiile în care acest Spital costă doar 10,2 milioane de euro. Întreb și întreabă foarte mulți cetățeni: diferența de 7,4 milioane euro unde se duce, domnule președinte Arsene? Și vă atașăm și oferte de preț, ca să fie pe înțelesul oricui. Vă cer să nu risipiți banii comunității pe invenții financiare ale dumneavoastră și cel mai bine, dacă tot vreți să investiți în sănătate, faceți acest efort financiar pentru Spitalul Neamț – pentru dotări cu aparatură medicală, echipamente de protecție, sisteme de ventilație mecanică și alte dispozitive care lipsesc și sunt de maximă necesitate. Nu vă ocupați în această perioadă de artificii financiare, fiți eficient în cheltuirea banului public”, l-a atenționat prefectul George Lazăr pe președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Prefectul George Lazăr speră ca Ionel Arsene să îl asculte așa cum a făcut-o în urma ”ordinului” dat dimineață de a-l demite pe ”managerul-politruc” al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Toader Mocanu.

Mai jos vedem ofertele de preț postate de prefectul George Lazăr, care vin în contradicție cu suma anunțată de președintele CJ Neamț:

Articolul anterior

O femeie de 60 ani este a șasea victimă a coronavirusului în Neamț

Articolul următor

Doctorița Daniela Marcoci, bună în managementul Spitalului Județean Suceava, ignorată de conducerea CJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *