ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr: ”Lucurile sunt foarte grave la Căminul de bătrâni Roznov! Directorul, la un pas de dosar penal!”

”Lucrurile sunt foarte, foarte grave la Căminul de bătrâni din Roznov”, a declarat, vineri, pentru newsallert.ro, prefectul George Lazăr.

”Am dispus astăzi, prin ordin de prefect, constituirea unei comisii mixte cu IPJ, OPC, DSP, ITM, DSVSA. Deja au fost aplicate 4 sancțiuni dar există ipoteza de a se face plângere penală împotriva directorului căminului, Romeo Panaintescu. Vom aplica cele mai dure măsuri, cele mai drastice măsuri. În afară de dosar penal vom propune Consiliului Local Roznov destituirea directorului. Directorul Romeo Panaintescu refuză testările pentru angajați. La control s-a constatat că nu existau măști, combinezoane, nu era distanțarea între persoane, nu existau protocoalele medicale, nu se intra cu combinezon. Măsurile erau zero! Lucrurile sunt foarte foarte grav gestionate”, a declarat prefectul George Lazăr.

După cum am anunțat, în exclusivitate, încă de joi, la Căminul de bătrâni de la Roznov a izbucnit un focar de COVID-19.

În acest moment sunt 37 de bătrâni confirmați cu virusului, fiind transportați la Spitalul Județean Neamț.

De asemenea, o angajată are COVID-19.

Căminul de bătrâni Roznov este în subordinea Primăriei și Consiliului Local Roznov iar directorul Romeo Panaintescu este susținut de actualul primar Ionel Ciubotaru.

Vom reveni!

Articolul anterior

Am avut dreptate: Răzvan Cuc, adus de PSD din Giurgiu să candideze la Primăria Piatra-Neamț!

Articolul următor

A murit generalul Ioan Nițică, inspectorul șef al ISU Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *