ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, mesaj către angajații din sistemul public

La câteva ore după numirea ca prefect al județului Neamț, avocatul George Lazăr a transmis un prim mesaj public. Prefectul a cerut tuturor bugetarilor din instituțiile deconcentrate să ofere cetățenilor județului Neamț acces legal, imparțial și eficient la serviciile publice.

”Vreau să mulţumesc Guvernului României, domnului prim ministru Ludovic Orban, pentru încrederea de a fi numit prefect al județului Neamț. Un nou mandat de prefect reprezintă pentru mine o onoare deosebită și, în același timp, o mare responsabilitate. Îmi doresc transparență în activitatea administrativă, dar şi implicare promptă în soluţionarea problemelor fiecărei comunităţi din judeţ, cu alte cuvinte o schimbare în bine în administrație. As dori să vă asigur că voi depune toate diligențele pentru a-mi îndeplini cu cinste și demnitate toate obiectivele propuse, astfel încât toţi cetăţenii județului Neamț să aibă acces la toate serviciile publice într-un mod legal, imparţial şi eficient. Pentru aceasta, cred că este necesară o bună conlucrare cu toate autoriățile locale și centrale, o informare reciprocă și operativă cu privire la problemele care apar, gestionarea eficientă a acestora și implicarea tuturor instituțiilor abilitate pentru a pune în practică obiectivele economice și sociale asumate prin programul de guvernare. Aşa să îmi ajute Dumnezeu”, a declarat prefectul George Lazăr.

Învestirea oficială pe funcție are loc de la ora 16.30, în cadrul unei videoconferințe cu primul ministru, Ludovic Orban.

 

 

Articolul anterior

O femeie și copilul ei de 2 ani, accidentați grav de o mașină

Articolul următor

Expoziția ”Piatra Neamț. Decembrie 1989” în Piața Libertății

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.