ISSN 2457 - 3973

Prefectul Lazăr şi senatorul Ţapu, alături de premierul Cîţu la depunerea candidaturii pentru preşedinţia PNL

Premierul Florin Cîţu şi-a depus, vineri, oficial, candidatura la funcţia de preşedinte al PNL.

La eveniment au fost prezente nume grele din partid: miniştri, europarlamentari, primari.

Prefectul George Lazăr (preşedintele PNL Neamţ) şi senatorul Eugen Ţapu-Nazare (prim-vicepreşedintele PNL Neamţ) au făcut parte din echipa care l-a însoţit pe Cîţu la depunerea candidaturii şi la declaraţiile de presă.

Ambii au stat la doar câţiva paşi de Florin Cîţu, fapt deloc întâmplător, având în vedere că în astfel de situaţii, fiecare participant are locul pre-stabilit.

Acest fapt întăreşte din nou ideea că George Lazăr ar putea face parte din echipa centrală de conducere a PNL iar Eugen Ţapu-Nazare ar putea fi sprijinit pentru obţinerea unei funcţii în Senat.

„Echipa de la Neamţ şi eu, ca preşedinte, suntem alături de Florin Cîţu şi il susţinem. Proiectul „România liberală” lansat de Florin Cîțu este un proiect nu doar despre PNL, este un proiect de anvergură pentru ţară, este o filozofie pe termen lung pentru dezvoltare şi bunăstarea românilor”, a declarat George Lazăr.

Alegerile pentru conducerea PNL au loc pe 25 septembrie, eveniment la care sunt aşteptaţi circa 5.000 delegaţi din toate filialele.

Articolul anterior

Astăzi – ediţia a doua a Festivalului Schinducului, pe platoul de sub barajul de la Bicaz

Articolul următor

Accident cu 3 victime la Vaduri – Alexandru cel Bun

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *