ISSN 2457 - 3973

Premierul Grindeanu: ”Ionel Arsene este un om care va marca pozitiv dezvoltarea județului Neamț”

Reuninea bilaterală a Guvernelor României și Republicii Moldova, de joi, de la Piatra Neamț, a fost un succes din toate punctele de vedere pentru ambele state, dar în mod special pentru județul Neamț. Vizibilitatea și publicitatea pozitivă pe care județul a obținut-o prin acest eveniment nu ar putea fi realizată poate nici în câțiva ani de zile, în condițiil în care la Piatra Neamț au venit oficiali de la cel mai înalt nivel.

Prezența premierului Grindeanu și a membrilor Executivului a confirmat faptul că proiectele asumate de Consiliul Județean Neamț (în valoare de circa 150 milioane euro) au toate șansele să primească finanțarea pentru implementare. Premierul Sorin Grindeanu a declarat că are toată încrederea în președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

”Mulțumesc gazdelor noastre de astăzi. Domnul președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, este un om care știe foarte bine să se bată în mod pozitiv pentru interesele județului Neamț. Sunt convins că cei 4 ani de management îi are în față pentru județul Neamț, vor marca dezvoltarea județului”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Și premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a mulțumit pentru ospitalitatea gazdelor.

”Vreau mai întâi de toate să mulțumesc și pe această cale domnului prim-ministru de a efectua o vizită la Piatra Neamț, o ocazie deosebită de a discuta agenda bilaterală a României și Republicii Moldova. Aduc sincere mulțumiri Consiliului Județean Neamț pentru ospitalitatea de care se bucură delegația noastră”, a declarat premierul Pavel Filip.

Totodată, dincolo de finanțările pe care județul Neamț le așteaptă, prin Consiliul Județean, de la Guvernul României, un aspect extrem de important este și cel cu privire la autostrada Moldova – Transilvania. Premierul Grindeanu a dat asigurări la Piatra Neamț că autostrada Ungheni – Iași – Tîrgu Neamț – Târgu Mureș va începe până în anul 2020.

Articolul anterior

Primele imagini de la vizita premierului Grindeanu la Piatra Neamț (foto-galerie)

Articolul următor

Ce a spus premierul Grindeanu despre vizita la Mănăstirea Agapia! Și premierul Republicii Moldova a făcut o remarcă!

Un comentariu

  • Bravo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.