NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

FOTO-GALERIE Spectacol pentru copiii din centrele de plasament, organizat la inițiativa președintelui CJ, Ionel Arsene și a prefectului Vasile Panaite

Aproape 50 de copii din centrele de plasament din municipiul Piatra Neamț au fost, marți, invitații președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și prefectului Vasile Panaite, la un spectacol organizat cu prilejul zilei de 1 Iunie.

Evenimentul a fost pus în scenă, în avanpremiera Zilei Copilului, de o parte dintre micii artiști ai Asociației Culturale ”VIVA ALLEGRIA” Piatra Neamț. Momentele de teatru, muzică și dans i-au vrăjit pe spectatori și i-au dus într-o lume de basm.

”Am tinut ca Ziua Copilului sa fie una plina de bucurie si pentru copiii mai putin norocosi, aflati in centrele de plasament din judet, si le-am oferit astazi, in avans de ziua lor, alaturi de prefectul de Neamt, un spectacol sustinut de clubul pentru copii Viva Allegria. Piesa de teatru, numerele de cantece si dans oferite de copiii de la club au avut efectul asteptat, au adus bucurie pe fete si emotie in sufletele micilor spectatori. Multumesc Viva Allegria pentru sprijinul acordat, iar voua copii, va doresc sa aveti parte de tot binele din lume”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

”Este o mare bucurie să vedem acești copii aici, la spectacolul organizat de Ziua Copilului. Pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru adulții care am rămas copii undeva într-un colțișor al sufletului, dar mai ales pentru acești copilași, ziua de 1 Iunie este una cu o încărcătură aparte. De aceea, dați-mi voie să le urez tuturor un sincer ”La mulți ani”, a spus prefectul Vasile Panaite.

Timp de mai bine de o oră, copiii aflați în public au interacționat cu cei de pe scenă după care, la finalul spectacolului, cu toții au cântat pe scenă o melodie alături de organizatorii evenimentului.

Articolul anterior

Arsene: ”Spitalul Județean este o prioritate pentru mine!” Președintele CJ cere urgentarea lucrărilor de la unitatea sanitară din Piatra Neamț!

Articolul următor

SINUCIDERE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER! Un tânăr de 17 ani a sărit de pe un bloc din Piatra Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *