ISSN 2457 - 3973

Preşedintele interimar al PNL Neamţ, Eugen Ţapu-Nazare: “Puterea filialei nu stă într-un singur om, ci stă într-o echipă!”

Senatorul Eugen Ţapu-Nazare, preşedintele interimar al PNL Neamţ, a declarat, luni, după numirea pe funcţie, că puterea organizaţiei judeţene nu stă într-un singur om, ci stă în echipă.
Decizia de autosuspendare din funcția de președinte a lui Mugur Cozmanciuc este una demnă și cât se poate de firească. Este un gest de normalitate și m-aș bucura să văd asemenea gesturi și la alte formațiuni, la alți lideri politici. Poate că, atunci, politica românească ar arăta altfel, iar oamenii s-ar uita cu mai multă încredere la politicieni. Nu pot să nu remarc că astfel de decizii le-ați văzut în ultimii ani doar la liberali, pentru că doar PNL a retras sprijinul politic unor membri care au fost bănuiți de anumite ilegalități, sau membrii noștri și-au dat singuri demisia. Chiar am fost acuzați că suntem prea aspri, că nu așteptăm o decizie a unei instanțe, dar așa considerăm că trebuie să arate clasa politică: fără suspiciuni”, a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.
Preşedintele interimar al PNL Neamţ a adăugat că prin acest gest, Mugur Cozmanciuc și PNL Neamț dau dovadă de maturitate și asumare.
“Un examen, așa cum spuneam, pe care alte formațiuni politice, de regulă nu îl trec. Sper din tot sufletul ca fostul președinte să aducă toate argumentele necesare care să-i dovedească nevinovăția, în acest dosar asupra căruia eu nu mă pot pronunța. De aici încolo este treaba justiției. La fel de adevărat este că PNL Neamț nu ar fi avut nevoie de o asemenea încercare, pentru că suntem la guvernare, într-o perioadă dificilă, există numeroase proiecte care trebuie implementate și, mai ales, avem de luptat cu abuzurile PSD, aflat, din păcate, la cârma județului, cu consecințe nefaste pentru nemțeni. Celor care, astăzi, se bucură pe la colțuri, le spun deschis: nu vă bucurați, pentru că PNL Neamț nu va ieși înfrânt din această încercare, ci vom folosi momentul pentru a aduce un suflu nou. Iar noi știm că ce nu ne doboară ne face mai puternici și mai știm să transformăm orice amenințare într-o oportunitate”, a mai spus senatorul Eugen Ţapu-Nazare.
Parlamentarul consideră că va urma o perioadă în care conducerea PNL Neamţ va discuta și va comunica cu toți membrii de partid, primari, consilieri locali, consilieri județeni.
“Vom strânge rândurile, pentru că puterea PNL nu stă într-un singur om, ci stă în echipă. Și vom mai face un lucru: o analiză cinstită a activității noastre, pentru a vedea unde și ce trebuie să schimbăm. Preiau acest mandat, conștient că principala mea misiune este organizarea de alegeri interne corecte, pentru că filiala are nevoie de un suflu nou. Rezultatele alegerilor generale nu au fost, din păcate, pe măsura potențialului organizației și sunt conștient că susținătorii așteaptă o organizație mai dinamică, mai implicată, cu rezultate mult mai vizibile. Cât privește obiectivele PNL Neamț, pe termen scurt, acestea rămân aceleași: sancționarea tuturor abuzurilor PSD, dar și implementarea proiectelor cu finanțare guvernamentală și europeană, atât de necesare nemțenilor”, a mai spus preşedintele interimar al PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Articolul anterior

Un nemţean a murit în chinuri după ce a băut apă tare

Articolul următor

Gospodărie din Negreşti, distrusă complet de un incendiu (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *