ISSN 2457 - 3973

Președintele Klaus Iohannis, primit cu pâine și sare de PNL Neamț! ”Oameni curajoși, care luptă ca mine!”

Președintele României, Klaus Iohannis, va veni în județul Neamț și va rămâne măcar o noapte. Aceasta este promisiunea pe care șeful statului a făcut-o sâmbătă, la Iași, delegației liberale nemțene care l-a întâmpinat cu pâine și sare la întâlnirea regională a filialelor liberale.

Amfitrionul a fost secretarul general adjunct al PNL Neamț, Daniel Vasiliu, care a primit ”misiunea” de la președintele Mugur Cozmanciuc să se ocupe de primirea lui Klaus Iohannis. Liderul PNL Neamț, deputatul Cozmanciuc, se afla în acest timp, alături de o altă parte a numeroasei delegații nemțene și de liderii PNL, în sala unde urma să intre șeful statului.

Îmbrăcat în costum popular și alături de o parte a echipei liberale de la Neamț, Daniel Vasiliu l-a întâmpinat pe președintele României cu pâine și sare, și invitația de a veni și în județul Neamț.

”M-am prezentat cine sunt, i-am urat ”Bun venit în Moldova” și i-am spus că organizația județeană a PNL Neamț, alături de președintele Mugur Cozmanciuc, îi este alături. îi urează ”Mult succes”. I-am zis că așteptăm să ne treacă pragul județului și a răspuns că va veni cu mare drag dar va trebui să și rămână. Apo l-am introdus pe moș Vasile, de la Răucești, care i-a dat cadou un toiag pe care să îl folosească pentru a-i altoi pe golanii și penalii din politică. Am avut un dialog și cu doamna Carmen Iohannis și i-am spus că invitația de a veni în județul Neamț este comună, dar până se hotărăște să vină îi dăruiesc 2 albume cu județul Neamț și cu Piatra-Neamț pe care le aveam de la primarul Dragoș Chitic. Și primarul de Tămășeni i-a lansat o invitație domnului președinte Iohannis să viziteze comuna și i-a zis că are cea mai mare catedrala catolică din Moldova și că toți președinții au trecut pe acolo. Președintele Klaus Iohannis i-a răspuns că va veni cu siguranță”, a declarat secretarul general adjunct al PNL Neamț, Daniel Vasiliu.

O a doua primire a președintelui Klaus Iohannis a avut loc în sala întâlnirii regionale a filialelor PNL din Moldova, unde era prezent Mugur Cozmanciuc alături de delegația PNL Neamț, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Raluca Turcan și alți lideri naționali și regionali ai PNL.

În discursul său, șeful statului a ținut să mulțumească pentru primirea făcută.

“Dragii mei, astăzi, la intrare, mulți dintre voi ați ținut să mă salutați. Mulțumesc mult! A fost o primire deosebit de frumoasă. Printre cei care m-au așteptat la intrare au fost unii cu care ne-am mai întâlnit, oameni curajoși care luptă, ca și mine, ca și dumneavoastră, pentru autostradă, pentru Autostrada Unirii. Este această autostradă probabil cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Moldova și să știți de la mine – dacă scăpăm de pesediști și ajungem, în final, să avem un Guvern liberal, această autostradă se va face”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

La finalul ședinței, atât președintele României cât și liderii PNL s-au fotografiat alături de liberalii din județul Neamț.

Articolul anterior

Au fost reluate cursele de călători la Troleibuzul! Directoarea societății, susținută de PSD, compara situația cu tragedia de la Caracal!

Articolul următor

Spărgători de case și mașini, reținuți de polițiștii din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *