ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: “Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz!”

“Aducem gazul românesc în casele oamenilor. Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz”, a declarat vineri președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Costel Alexe, Directorul General al SNTGN TRANSGAZ Ion Sterian și secretarul de stat la SGG Rusu Petrică Lucian s-au aflat vineri în vizită în județul Neamț, în comuna Gherăești, unde se construiește stația de Comprimare gaze naturale de la Gherăești și Depozitul de material tubular, ca parte a proiectului ”Dezvoltări ale SNT în zona de Nord-Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre/dinspre Republica Moldova”, construcție fir liniar DN 700, tronson Onești-Gherăești.

“Cu domnul director Sterian am avut discuții încă din 2015 cu privire la această investiție din județul Neamț, în comuna Gherăești. Și pentru asta vreau să îi mulțumesc. Ministrul Costel Alexe a avut o contribuție majoră în ceea ce privește avizarea, susținerea și promovarea acestui proiect la nivelul guvernului și nu doar atât. Se implică pentru ca toate localitățile din județul Neamț să aibă gaz, fiecare cetățean să beneficieze de gaz”, a subliniat președintele Mugur Cozmanciuc.

“Secretarul de stat Lucian Petrică Rusu are în coordonare zona de Energie și a venit să arate că județul Neamț este important din punct de vedere energetic pentru Guvernul Orban”, a mai spus președintele Cozmanciuc.

Articolul anterior

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Articolul următor

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

4 Commentarii

  • Eu mă rog să se realizeze o extindere de rețea electrică de ani de zile, deși este intravilan în oraș, nici nu visez la apă, canalizare, iluminat public, trotuar… și acum vindeți povești cu gaze?

  • GARGARĂ ELECTORALĂ CU GAZE NATURALE !

  • Vrăjeală de sezon… Se apropie campania electorală. Aștept o extindere electrică de 2 ani și nu au rezolvat nimic, doar promisiuni și multe minciuni.

  • Este salutară inițiativa dumneavoastră, e de lungă durată realizarea ei 100%, nu știm cum stăm cu sursa de gaz dacă e din podișul Târnavelor sau de la vecinii noștri. Vă doresc succes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *