ISSN 2457 - 3973

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, la „Flora Fest”: Susţineţi producătorii locali!

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, a fost prezent, vineri (6 mai 2022), la deschiderea Expoziţiei „Flora Fest” organizată în Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ.
George Lazăr a fost încântat de eveniment şi a transmis un mesaj de susţinere a producătorilor locali.
„Flora Fest este o încântare și pentru ochi, dar și pentru suflet. M-am convins astăzi, împreună cu primarul Andrei Carabelea, iar îndemnul meu este sincer: merită să dați o fugă până acolo!!! Oaza de verdeață este în Piața ”Sf. Gheorghe”, din Piatra-Neamț. Flori, pomi fructiferi și ornamentali, arbuști, găsiți de toate. Sunt plante născute din migala producătorilor locali, un motiv în plus să ajungeți la ”Flora Fest”. Am fost si la standul din piaţă a celor de la Directia Silvica Neamt, unde ne-am intalnit si cu dl. director Valentin Tămăslacaru şi dl. director Ovidius Mărcuţianu. Am să încurajez mereu astfel de expoziții, cu tematică diversă, pentru că județul Neamț are mii de antreprenori care trebuie sprijiniți. Pentru că noi, nemțenii, suntem cunoscuți ca oameni harnici, inventivi și inimoși”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.
Expoziția ”Flora Fest” își propune să promoveze producătorii locali din zona Piatra-Neamț și să ofere posibilitatea pietrenilor de a procura cele mai frumoase plante de sezon pentru
înfrumusețarea casei sau grădinii.
Târgul „Flora Fest” poate fi vizitat în perioada 6 – 8 mai, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Articolul anterior

Îi cunoaşteţi? Poliţiştii din Neamţ vă cer sprijinul! Au golit de bani un card găsit! (foto)

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc: „Banii din PNRR vor ajunge în curând pentru modernizarea comunităților locale!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *