ISSN 2457 - 3973

Preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, prezintă integral strategia APASERV pe proiectul POIM de 311 milioane euro

Preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, a reacţionat la acuzaţiile liberalilor cu privire la proiectul cu fonduri europene al APA SERV, de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi apă uzată din judeţ.
Liderul PSD Neamţ a prezentat integral strategia companiei judeţene de apă şi a subliniat că proiectul presupune o finanţare de 311 milioane euro, fonduri nerambursabile.
„În fața scăderii constante a procentelor obținute de PNL și a criticilor din ce în ce mai numeroase a colegilor cu privire la politica agitată pe care o promovează în presa nemțeană, George Lazăr, președintele PNL Neamț, a ajuns astăzi să fie ridicol încă o dată. Pentru o clarificare transparentă, prezentăm integral strategia Apaserv pentru realizarea proiectului POIM, strategie elaborată de experți implicați în proiect. Nu avem așteptări mari că domnul Lazăr va înțelege, dar suntem convinși că nemțenii sunt oameni inteligenți și pot face distincția între cei care acționează și cei care doar emit vorbe. Noi vom continua, pas cu pas, să ne atingem obiectivele propuse”, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa.
Prezentarea integrală a stragiei APA SERV de implementare a proiectului european de 311 milioane euro poate fi văzută cu click aici

Articolul anterior

Programe de interes pentru comunitățile locale, cofinanțate de CJ Neamț, în cadrul ADI „Hășmașul Mare”

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Crângului din comuna Dumbrava Roșie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular